ALFA ROMEO 156

Futott kilométer: 147 000 km

Vegyes fogyasztás: 7 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Ami a leg jobban tetszik ebben az autóban, a kinézete, nem új autó, de a mai napig megnézik az utcán. Kényelmes vezetni, akár egész nap benne bír ülni az ember. 120Le motorhoz viszonyítva kicsit gyengének érzem, előzéskor vissza kell váltani, az autópálya tempót könnyedén és kényelmesen veszi. A fogyasztása viszont meglepett, többre számítottam. Néha vannak idegesítő elektromos "hibái" egy-egy hibaüzenetet kidob, de ezek rendszerint eltűnnek maguktól, csak azért csinálja az autó, hogy érezze a törődést :) Ha egy Alfa Romeo-t megbecsülünk, rendszeresen karban tartjuk, akkor nem lesz gondunk vele, az autónak tényleg lelke van, viszonozza a törődést, de ha csak olyan autóra van szükségünk, ami elvisz A-ból B-be, akkor NE Alfát vegyünk! De ha olyan autóra van szükségünk, amibe minden nap mosolyogva ülhetünk be, a parkolóban még vissza-vissza tekintgetünk rá, és alig várjuk, hogy újra visszaülhessünk bele, akkor KELL Alfát venni.

Használó

Születési éve: 1986

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 8 liter

Fogyasztás országúton: 6.4 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 7 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma:

Meghibásodás leírása: 1 alkalommal meghibásodás, a helyszínen oldódott meg

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: motor Nincs kiemelt meghibásodás. Leírás: A hanyag előző tulaj miatt leragadtak az olaj lehúzó gyűrűk, ami miatt olajfogyasztás volt tapasztalható. Megjegyezném, hogy ez megfelelő karbantartással elkerülhető lett volna!

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: A futóműből nyiszogás-ropogás hallatszott, első körben csak a felső lengőkarok lettek cserélve, ezzel mérséklődtek a kiadott zajok, miután az alsó lengőkarokat és pár szilentet kicseréltünk, megszűnt a probléma.

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem