GAZ ELLA

Futott kilométer: 220 000 km

Vegyes fogyasztás: 12 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Legjobban tetszett amikor 2m3 csertölgy fát hozunk ki vele az erdőből eső után. Illetve mikor 40-50cm vízben mentünk vele Görcsöny és Baksa között nagy záporeső után. Húztuk át néhány személy autót amik nem bírtak átkelni. Pestre vagy mikor mesze kellett menni azt nagyon utáltam 100km után meg kellett állni mert az ülések kurva kényelmetlenek. Leghosszabb utam egyhuzamban 700km volt. Én nagyon meg vagyok vele elégedve ennyi pénzért szerintem jobbat nem kaptunk volna, amire mi használjuk arra tökéletes. Eddigi legnagyobb súly amit vittem vele 3.3 t kő zúzalék szerintem ez már sok volt neki de elvitte.

Használó

Születési éve: 1977

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: falu

Gyerekek száma: 1

Komfort, design

Utastér: megfelelo

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmetlen

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban:

Fogyasztás országúton:

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 12 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 13 alkalom , ebből 1 lerobbanás

Meghibásodás leírása: 200000km-nél difi javítás. 100000km-nél kormány szervó Eddig 1x 4db izzító gyertya,kilincset kb 15db után csináltattam vasból az azóta tökéletes.Első laprugó egyszer csere,illetve a hátsó segédrugók is.Lerobbanás oka: elektromos rendszer több, mint 5 alkalommal meghibásodás, a helyszínen oldódott meg Leírás: Egyszer leégett az önindítóm behúztuk Pécsre, kiszereléssel,tekercseléssel ,beszereléssel együtt 25ftvolt. Azóta tökéletes.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: futómű / fék Javítás összege: 100000 Ft. Leírás: Terméseztessen miután lejár a garancia utána szart be a kormánymű.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: Csak a szar szervíz miatt mert nem jöttek rá hogy szar az elektromos üzemanyag pumpa.Kb 7edik évben raktam rá egy bontott e30-as bmw-ét azóta sokkal jobban megy és minusz 20fok-ban sem dadog meg ugrál a motor. Egyébként nekem csak stályer motorosom volt van, de le nem cserélném semelyik más motoros gazellára.

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem