SEAT CORDOBA

Futott kilométer: 159 000 km

Vegyes fogyasztás: 6.5 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Legjobb az menet teljesítmény,vezethetőség,kilátás az utastérből nem alacsony ülök! Nem tetszett az autó korához képest elhanyagolt volt a felsorolt cserék kapcsán!

Használó

Születési éve: 1970

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: falu

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 6.5 liter

Fogyasztás országúton: 6 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 6.5 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 3 alkalom , ebből 4 lerobbanás

Meghibásodás leírása: Az autó 75 lóerejét beleértve jól megy és dinamikus,nem robbanékony!Fogyasztása nekem nagyon jó,650-690 km egy tankkal!A műanyagok az ajtón ropognak mikor becsukom,de nem számottevő,van egy fütyülő hang bal oldalt elöl lehúzott ablaknál is!Formája nekem nagyon tetszik,a feneke főleg!Az előírt szervizen kívül kellett cserélni a megvételkor hűtőt,lamdaszondát,gyújtó trafó,két első stabilizátor,bal hátsó kerékagy csapágy,kipufogó dob,két hátsó lengéscsillapító,mindent olcsón nem márka szervizben! Lerobbanás oka: elektromos rendszer 1 alkalommal meghibásodás, a helyszínen oldódott meg Leírás: Az autóval mint típussal szerintem nincs gond,más kérdés hogy ki hogyan használta és adta tovább az autót vagy törődött vele vagy sem!Én amit rendbe hozattam azóta tökéletes! Ha nem "ettől" a kereskedőtől veszem talán jobban járok....!

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: futómű / fék Javítás összege: 200000 Ft. Leírás: Ha a tulajdonosa vigyázz rá ahogyan én teszem de a kezdettől fogva oda figyel rá és időben cserél használatból eredő alkatrészeket ahogy minden autón kell,a mai kis fogyasztású de még is családias nagyságú kategóriákhoz képest ajánlani tudom!Ha eladom szívesen veszek ugyan ilyet de fiatalt és nagyon meg nézetem!!!

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: negyedik A klíma nem működött míg egy "jó" szerelő rá jött a hiba okára,a klíma panel nem jó azt kellene cserélni,olcsón meg lehet ezt is úszni 10.000 ft.Helyette egy plusz kapcsolót raktak be és kötötték össze 2000 ft-ért!Azóta is kifogástalan!

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem