KIA CARNIVAL

Futott kilométer: 205 000 km

Vegyes fogyasztás: 8 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Nagyon szeretjük. A vezető ülést imádom . Elektromosan állítható le, fel, dönthető az üléslap, dönthető a háttámla, előre, hátra mozgatható, és mindez vastag plüssben. 144 ló szalad előttem, szerintem erről nem is kell mondanom semmit. Az utasüléseket sem kell kivenni minden dönthető + felbillenthető, rögzíthető! 2 zónás klíma, és olyan széles, hogy ha nem elektromos ablaka lenne, le se tudnám húzni az anyós oldali ablakot. Ezeken kívül a pasiknak is mondok 1-2 dolgot: ABS EBD/EBV ,AC, ASR, common rail rendszer, 2 SRS :) és részecskeszúrő.

Használó

Születési éve: 1977

Neme: no

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: falu

Gyerekek száma: 4

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 8.5 liter

Fogyasztás országúton: 7.5 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 8 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 2 alkalom , ebből 1 lerobbanás

Meghibásodás leírása: Sajnos sikerült egy nagyon leharcolt autót venni, viszont nagyon jó áron. A különbözetet rá kellett költeni, de még így is megérte, mivel részletekben lehetett a javításokat csinálni. Bank által visszavett autó volt, és többek közt baseball ütővel szétverték az elejét. Én megértem a dühöt a bank felé, de ők magasról és folyékonyan mindenre, javíttatni viszont minid egy átlag halandónak kell :( Nagyon jól gyorsul, pedig nekem mindig tele van a kocsi (4 gyerek) viszont a babkocsi a csomagtérben felejtős. De vettem bele egy kis hűtőt, mivel ott is van szivargyújtó és a fagyasztott élelmiszerek télen, fűtött kocsival sem olvadnak fel mire haza érünk. Gyönyörű a belseje, olyan mintha merciben ülnénk, sőt kívülről is hasonlít. Autópályán kitérnek előlünk. A kéziféke viszont katasztrófális. Szervizköltsége nem magas, bár ezt a példányt sokat hordom, de márkaszervizbe, mégsem fizetek többet mint korábban a Ford Transitnál a magánszerelőnek!! A KIA SCHMITT-et ajánlom mindenkinek Dunaharasztiban.Lerobbanás oka: motor 1 alkalommal meghibásodás, a helyszínen oldódott meg Leírás: A porlasztókat kellett rögtön vásárlás után cserélni 160.000-ért a 2 darabot.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: motor Javítás összege: 160000 Ft. Leírás: A vásárlás után rögtön két porlasztót ki kellett cserélni

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem