BMW 8-AS SOROZAT

Futott kilométer: 210 000 km

Vegyes fogyasztás: 20 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Amíg nem vettél egyet, addig nagyon szeretnél, miután megvetted, pucolgatod, megcsináltatsz rajta mindent, amit az előző tulaj elhanyagolt, miután azt mondjuk, hogy kész van - rájössz, hogy nincs kész..... Soha nem lesz kész..... Mindig van, vagy lesz valami baja.... A szervízben nem értenek hozzá, néha gondol egyet, és a 12 hengerből csak 8 járt. Néha magától leállt. Újraindítod és megy. A hiba egy 27000.- Ft-s alkatrész volt, amit az 5. szervízben derítettek ki. 22 kompjuter van benne, az egyiknek mindig van valami nyűgje. Jelenleg az ablaktörlő rosszalkodik, van másik, de ahhoz, hogy kicseréljék ki kellene venni a műszerfalat, mert előre fele nem fér ki a szerkezet. Lassan elmegy tőle a kedved, már nem érdekel amikor látod, hogy az üzemanyag mutató olyan gyorsan dől balra, mintha egy vekker nagymutatóját néznéd. Viszont a mosóba megkérdezik, hogy ez milyen autó, mert még ilyet nem láttak.... Soha nem vennék még egyszer. Viszont most van. Nem adom el, mert ilyen formát még egyszer nem tudnak csinálni.

Használó

Születési éve: 1970

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Lakóhely: budapest

Gyerekek száma: 2

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? nem

Fogyasztás városban: 22 liter

Fogyasztás országúton: 17 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 20 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 13 alkalom , ebből 1 lerobbanás

Meghibásodás leírása: Lerobbanás oka: motor 1 alkalommal meghibásodás, a helyszínen oldódott meg Leírás: Ac pumpa egyik oldala lehalt, de hazajött 6 hengerrel.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: motor Nincs kiemelt meghibásodás. Leírás: Minden drága hozzá, mint ahogy egy luxus autóhoz illik.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál:

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem