Mintha mi sem történt volna? Olcsóbb lesz az egyik üzemanyag!

A hét közepétől még olcsóbb lesz a tankolás

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy hajszálnyival ugyan, de a hét közepén ismét árat csökkentenek a benzinkutak az egyik üzemanyag esetében, mutatjuk mennyivel!

A múlt hét után folytatódik a kedvező tendencia, és szerdától ismét olcsóbban lehet gázolajat tankolni. Az elmúlt hét napban a forint némiképpen erősödött a dollárral szemben, a Brent hordónkénti ára már nem mutatott ennyire egyértelmű csökkenést, de összességében elmondható, hogy az autósok számára kedvező irányba indult. Éppen ezért szerdától a Holtankoljak.hu értesülései szerint a gázolaj nagykereskedelmi ára bruttó 2 forinttal csökken, viszont a benzin esetében továbbra sem lesz változás. Így a portál szerint a 95-ösért literenként átlagosan 562, míg a gázolajért 587 forintot kell fizetni.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2024.01.10. at 18:29
    Permalink

    Azért szerintem túl sok az üzemanyagváltozásos cikk, még ha sokakat érdekel is,
    sokkal szívesebben olvasnék pl az afrika racse.. az ami Dakarba megy-ről persze nem olyat amelyikben a magyar csapat panaszkodik a körülményekről (akkor miért megy oda) egy másik autós oldalon…
    Nekem most is tetszik a kihívás és az életveszély része, nem olyan mint az agyonbiztosított F1 az már unalmas régóta.
    Kíváncsi vagyok mindig az autó/sofőr eredményekre.
    Arra hogyan verik agyon a német technikát mások meg ilyenek 🙂
    Van-e még Master Kama3 vagy a Tatra most az ász? A japán most is a nyerő az autósoknál és a motorosoknál? Vajon a Sébastian Loeb lesz a nyerő vagy az arab.. esetleg Peter….
    ki kinek szurkol?
    Én Loeb-nek meg a japán járműveknek, kaionban a KAma3-nak ha van de a Tatra is ok.

Vélemény, hozzászólás?