Tovább csökken a benzin és a gázolaj ára

Itt a várt kedvező hír: szerdától ismét olcsóbban tankolhatunk

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A MOL múlt heti döntése alapján ma is olcsóbb lett a benzin és a gázolaj, ma pedig arra derült fény, hogy szerdán ismét csökkenni fognak az üzemanyagárak.

A hír nem meglepő, ellenben kedvező: a nemzetközi árak alakulása, illetve a forint dollárhoz mérteni erősödése, pontosabban inkább a dollár gyengülése miatt a MOL által múlt héten bejelentett, ám hatályba mától lépett, a benzin esetén 2, a gázolajnál 4 forintos literenkénti árcsökkenést szerdán újabb követi.
Hirdetés

A hét közepén a 95-ös ára 5, a gázolajé 4 forinttal fog csökkenni. A mától literenkénti 399 forintos átlagáron kapható benzin szerdától már 394 forintos átlagáron lesz elérhető, ugyanakkortól a most jellemzően 413 forintba kerülő gázolaj 409 forint lesz középáron. A töltőállomások közötti, literenként sokszor 20-30 forintos árszórás természetesen marad, így tankolás kapcsán a mikornál természetesen továbbra is fontosabb a hol kérdése.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.29. at 21:17
    Permalink

    ” Tovább csökken a benzin és a gázolaj ára” Téves a megfogalmazás. Most csökken az ár, lenne a jó megfogalmazás. Nem tudom ki rendelte meg ezt a címet?

Vélemény, hozzászólás?