Jönnek a flottafehér Mustangok!

Hófehérre fényezett szériákat dob piacra a Ford a villany és a "rendes" Mustangból is

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Különleges széria érkezik a vadlovas emblémával felvértezett Fordokból. A hófehér, avagy jégfehér modellekhez a múltból merítettek. Az 1993-as, "tripla fehér" Fox Mustang az ősük.

Akad egy kis csavar a hivatalosan Ice White, tehát jégfehérnek nevezett széria megjelenésében, hiszen az tény, hogy az 1993-as tripla fehér Mustang ihlette, ám annak idején azt csak kabrió változatban forgalmazták. Összesen 1500 darabot készítettek belőle, Most viszont a kupé és a villanyhajtású Mach E borul fehérbe.
Hirdetés
De annyira fehérbe, hogy a hűtőrácson és a gumiabroncsokon kívül szinte mindent fehérre fényeznek az autókon. Az embléma, a GT felirat, a felnik, mind-mind fehérben pompáznak, illetve a hátsó lámpaburákon is módosítanak picit. Annyi különbség lesz a két típus között, hogy a Mach E a Star White, a GT pedig az Oxford White elnevezésű fehér fényt kapja. Utasterükben szintén megjelenik a fehér szín a műszerfalon, illetve az üléshuzatokon, valamint az ajtóburkolatok betétjein is, na meg persze a bőrfelületeket fehér cérnával varrják. A jégfehér Mustangokat jövő év elején szándékoznak piacra dobni, de arról egyelőre nincs információ, hogy az európai piacokon is találkozhatunk-e majd velük.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?