1800 lóerő tombol majd a Budapest Arénában!

Életnagyságú Hot Wheels szörnyek érkeznek Budapestre

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Újraindul a Hot Wheels Monster Trucks Live turné, új autókkal, élő fellépésekkel. A hatalmas gépszörnyek 2022 márciusában érkeznek Budapestre.

Életre kelnek a Hot Wheels Monster Trucks játékok, és Budapesten is láthatóak lesznek. Valószínűleg csak a rajongóknak mondanak sokat az olyan nevek, mint a Bone Shaker, a Tiger Sharkot, a V8 Bomber, vagy épp a Demo Derby, de bárkinek jó szórakozást nyújthat a Monster Truck show, aki kedveli az autókat, a roncsderbiket és a benzingőzös hangulatot. A vadonatúj, 4 méter magas, óriáskerekű masinák összesen 1800 lóerővel tombolnak majd, de lesz Freestyle Motocross előadás is. Aki jegyet vált az eseményre, lejuthat a versenypályára is, hogy közelről láthassa a Hot Wheels Monster Trucks autók sokkoló külsejét és hatalmas méreteit. A VIP csomag pedig még emlékezetesebbé teheti a napot, hiszen többek között egy, az akciókra legjobb rálátást nyújtó ülőjegyet, ajándéktárgyakat, valamint egy vezetett Monster Truck túrát is tartalmaz. Budapesten 2 előadást tartanak, a matiné 11:30-kor, az esti show 18:30-kor kezdődik majd 2022. március 19-én, szombaton, a Budapest Arénában.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?