200 km/órával menekült a pucér nő a rendőrök elől

Autós üldözés után meztelen meglepetés

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem tudni, miért indult útnak a 28 éves nő ennyire részegen, az még kevésbé érthető, hogy miért nem öltözött fel indulás előtt. Mindenesetre mókás!

Október 11-én az ohio-i rendőrség tisztviselői 177 km/h-val mérték be a 28 éves Erin Holdsworth-t a 422-es úton, Bainbridge környékén, és ha ez nem lett volna elég, még megállni sem volt hajlandó az őt igazoltatni próbáló rendőröknek.
Ezután rövid autós üldözés kezdődött, itt a fiatal nő már a 206 km/h-t is súrolta, mielőtt szöges útakadály segítségével sikerült kiszúrni két gumiját, s véget vetni az ámokfutásnak. A rendőröket azonban ekkor érte az igazi meglepetés, mivel Holdsworth kisasszony mindössze egy pár tornacipőben és egy szál tangában dülöngélt ki autójából, amint ezt a rendőrautó kamerája is rögzítette.
Hirdetés
Állítólag meglehetősen agresszív volt az őt letartóztató rendőrökkel szemben az autóban is látványosan dühöngő hölgy, ennek megfelelően alakultak az ellene felhozott vádak is: vezetés felfüggesztett jogosítvánnyal, gyorshajtás, vezetés alkoholos befolyás alatt, menekülés az igazoltatás elől és a jármű gondatlan vezetése. A közszeméremsértésről úgy tűnik megfeledkeztek nagy izgalmukban...
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?