226 km/órával fotóztak le egy Ferrarit Nógrád vármegyében

Egy nap alatt kétszer is megbüntették a Ferrarit: nem csak az autó, a bírság sem gyenge

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Már az év első hetében kiugró gyorshajtást rögzítettek a rendőrök, ugyanis Nógrád vármegyében egy szürke Ferrarit 226 km/órával fotózott le a traffipax.

Egy Ferrariban az ember nehezen bír a jobb lábával, de a közúti szabályok és a sebességkorlátozás még ezekre a különlegességekre is vonatkoznak. Valószínű ezt felejtette el az a sofőr, aki január 4-én a 21-es főút Pásztó melletti szakaszán 226 km/óráig nyomta az egyébként 110 km/órás korlátozás alá eső úton. A száguldás nem sokáig tartott, hiszen a sűrű forgalom miatt hamar lassítania kellett, így a rendőrök meg is állították, és a mutatványt egy 390 ezer forintos bírsággal, valamint 8 szabálysértési előéleti ponttal jutalmazták.
Hirdetés
Még ugyanaznap kora délután Salgótarján belterületén, a Bajcsy-Zsilinszky úton fogták meg a Ferrarit, ugyancsak gyorshajtás miatt, ekkor az 50 km/órás korlátozás ellenére 79 km/órával haladt. Ekkor már egy másik sofőr ült a volán mögött, de mivel őt is megállították, így az 58 500 forintos közigazgatási bírság mellé még 4 előéleti pontot is kapott. A két sofőr egyetlen nap alatt így 448 500 forintnyi büntetést szedett össze az olasz csodával.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?