A Beckeré az első intelligens iGO-navigáció

Intelligens iGO fut a Becker Active 50 és a Becker Ready 50 készülékeken

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A sofőr gondolatait fürkésző, intelligens iGO első ízben a Becker friss készülékeiben debütál.


Miként arról augusztus végén hírt adtunk, a sofőr gondolatait, terveit kitalálni próbáló funkciókkal bővült az iGO, készülékgyártóknak kínált primo 2.0 verziója. Akkor még nem tudtuk, hogy mely készülékek kapják meg elsőként a friss szoftvert, de azóta bemutatkozott, sőt immár a hazai piacra is befutott a Becker azon két friss készüléke, melyek elsőként vonultatják fel az új szoftvert.
A Becker Active 50 és a Becker Ready 50 legfőbb újdonságai az iGO primo 2.0-ban említettek, azaz autópályáról letéréskor a navi megkérdezi a gyorsforgalmi út elhagyásának okát, ha kell segít éttermet, benzinkutat találni. A "Detour Assistant" egy gombnyomásra kerüli el a váratlanul útlezárással érintett útszakaszokat, a "Parking Assistant" pedig a közelben lévő parkolóhelyekhez vezet.
Műszaki paramétereivel a két friss, Active 50 és Ready 50 készülék alapvetően azonos, mindkettő 140 x 90 x 17 mm méretű, 5 collos képátlójú, 4 GB belső memóriájú és microSD kártyával akár 32 gigabájtig bővíthető. Gyárilag 44 országot, 3D-grafikát és sávinformációt tartalmazó Európa-térkép kerül az "ötvenesekre". Az Active egyebek mellett Bluetooth-kihangosítást, hanggal adott úti-cím fogadást (angolul, németéül) és aktív, azaz a TMC-antennát és a töltőt automatikusan csatlakoztató tartót is kínál. A két új készülék már Magyarországon is megvásárolható, a Becker Ready 50 ára 49 900, az Active 50-é pedig 62 900 Ft.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.31. at 10:27
    Permalink

    A cikkhez tartozó 1. képen hatalmas betűkkel “Roosevelt tér”. Éppen ez az egyik, amit “pártunk és kormányunk” átnevezett, és úgy tudom, hogy a 2011 Q2 térképcsomagon már az új Széchenyi tér szerepel. Igaz még senkit nem hallotam, hogy úgy hívta volna, mint ahogy a köztudatban a Moszkva tér is Moszkva tér marad, még véletlenül sem lesz Széll Kálmán. Amit viszont a legreménytelenebbnek tartok, az a Lágymányosi híd Rákóczi hidnak hívása, még senkitől nem hallottam.
    Amúgy az IGO a legjobb, én nemrég próbáltam más navigációt is, de mielőtt megszoktam volna visszatértem az IGO-hoz.

Vélemény, hozzászólás?