A Hungaroringre jön a túraautó vb Michelisz Norberttel

Júniusban hazai pályán gyűjthet vb-pontokat Michelisz Norbert

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Hungaroring ugrik be az elmaradt túraautó vb-futam helyett, júniusban hazai pályán szurkolhatunk Michelisz Norbertnek a vb-pontokért.

Szenzációs bejelentést tett ma a túraautó világbajnokságot szervező Eurosport Events: a szezon előtt törölt marrakech-i futam helyett a Hungaroringet vették fel a versenynaptárba, így június 5-én, hazai pályán szurkolhatunk Michelisz Norbertnek a túraautó világbajnokság mezőnyében.
„Nagyon örülök, hogy Marrakech helyett új helyszínt találtunk” – mondta Marcello Lotti, az Eurosport Events elnöke. „Budapest tökéletes választás volt, hiszen modern a pálya, mindössze 350 km-re van Brnótól, a következő helyszíntől, így logisztikailag is kedvező megoldás, és Michelisz Norbert révén sok magyar szurkolóra számíthatunk.”
Természetesen Michelisz is repdesett az örömtől a hír hallatán: „Nagyon boldog és büszke vagyok arra, hogy hazai közönség előtt versenyezhetek. Ez nagyon jó lehetőség lesz a számunkra, hogy megmutassuk, mire vagyunk képesek, hiszen pályafutásom kezdete óta a Hungaroringen versenyzem.”
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?