A karma őt is megtalálta

Emberkedett, majd kisvártatva balesetet okozott a Lada sofőrje

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Erre lehet mondani, hogy semmi sem marad büntetlenül. Ez vagy igaz, vagy nem, de előbb vagy utóbb visszanyal a fagyi, annyi biztos. Ennél a ladásnál elég hamar eljött a pillanat.

A videó szinte magáért beszél, az utolsó pillanatig végig kell nézni. Tipikus esete annak, amikor nem marad büntetlenül az agresszív, rossz cselekedet, szerencsére komolyabban senki nem sérült, de remélhetőleg egy életre tanult az esetből. Főszereplőnk a vajszínű kocka Ladával érkezik, a videón látszólag indokolatlanul, viszont a felvételt készítő sofőr elárulta, hogy valószínűleg azzal dühítette fel, hogy még azelőtt lekapcsolta az indexét, hogy befejezte volna a sávváltást előtte.
Hirdetés
Egy index nélküli sávváltás esetleg egy rövid dudálást megérhet, de talán még annyit sem, emberünk viszont keresztbe áll előtte és próbálja befenyíteni áldozatát. Komolyabb esemény nem történik, mindenki megy a dolgára, ladásunk viszont néhány kereszteződéssel odébb benéz egy lámpát, és belerongyol a keresztből érkező Subaruba. Ritka eset, hogy több kameraállásból is megvan, és még a „vétlen” sofőr is láthatta, hogy hová vezetett a szerencsétlen őrjöngése.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?