A levegőből büntették a kamionosokat Pest vármegyében

A kamionosokra is lecsapott a rendőrségi drón, íme a videó!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Szabálytalankodó kamionosokra vadásztak a Pest vármegyei rendőrök az M4-es autóúton, természetesen a drónt is bevetették, hogy biztosan minden szabálytalankodót elcsípjenek. Mutatjuk a videót, ezt látják az égi kamerával az egyenruhások!

Elég volt mindösszesen egy órányi ellenőrzés - ennyi volt ugyanis a drón összes repülési ideje - hogy szabálytalan előzés miatt három magyar és két román rendszámos kamiont intsenek ki a forgalomból az egyenruhások az M4-es autóúton a Cegléd-Öregszőlő csomópontnál február 28-án. Mind az öt sofőrrel szemben helyszíni bírságot szabtak ki a rendőrök.

A drónos ellenőrzés ma már bevett szokás, a levegőből készült bizonyíték pedig mindig egyértelmű, ezért is fontos, hogy a járművetek méretétől függetlenül mindig betartsátok a szabályokat.

Ha részletesebben is kíváncsiak vagytok a kamionosok "felháborító" előzéseinek miértjére, illetve részletesebb körüljárására is, akkor ajánljuk figyelmetekbe a kamionsofőrökkel és összességében a teherautózással kapcsolatos cikkünket, amelyet ide kattintva érhettek el. Hogy mennyire egyértelmű a szabálytalanság a levegőből, arra pedig alább láthatjátok a bizonyítékot a legfrissebb rendőrségi drónvideó formájában.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?