Így gyűrte maga alá az Opelt egy kamion a Kőröshegyi völgyhídon

A személyautó szinte eltűnt az ütközés után, csodával határos módon mégsem történt tragédia

A Kőröshegyi völgyhíd Magyarország egyik legszebb autós látványossága, azonban rendkívül veszélyes is, hiszen egyetlen kisebb hiba is halálos lehet, ahogyan ezt az alábbi videó is mutatja.

Vérfagyasztó baleset történt a múlt héten az M7-es autópályán, a Kőröshegyi völgyhídon, amelyről most tett közzé az MKIF egy videót. Egy műszaki hibás személyautó állt félre a híd közepén, leállósáv híján a külső sávban. A pórul járt sofőr több helyen is hibázott a szerencsétlen eset után, ugyanis a meghibásodás után nem helyezte ki az elakadásjelző háromszöget, elmulasztotta felvenni a láthatósági mellényt, és az utasokkal együtt nem szállt ki, és nem hagyta el az útburkolatot. Több percen keresztül várakoztak így az autóban az utasok, majd hirtelen egy kamion csapódott a személyautónak, és szó szerint a szalagkorlátnak gyűrte a járművet. A sofőr mindezt a védőkorláton kapaszkodva nézte végig, míg az utasa az autóban tartózkodott a baleset idején. Csodával határos módon a járműben ülő utas kisebb sérülésekkel megúszta a hatalmas balesetet.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2023.08.21. at 20:34
    Permalink

    Mi a francot csinált a kamionos? Pont az ő esetében sehol egy autó mellette, tiszta az út (de még ha nem lett volna akkor is elfért volna akár két kamionos is ha kicsit behúzódik).
    Mindössze annyit kellett volna csinálnia, hogy nem trafálja el a kocsit. Vagy egy fél kilométeren át nem nézett ki az ablakon?

Vélemény, hozzászólás?