A rendőr orra előtt hajtott betonkerítésnek, jogsi nélkül

Egy öreg Corsával rombolt ittasan, utána hiába menekült

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Szabadnapos rendőr nézte végig, ahogy egy ittas, jogosítvánnyal nem rendelkező sofőr rombol le egy betonkerítést egy öreg Opellel: a férfi menekülni próbált, de a törvény keze utolérte.

Néhány nappal ezelőtt, Szikszón próbált szerencsét négy keréken egy újabb ittas, jogosítvánnyal nem rendelkező sofőr. A 26 éves férfi egy fehér B Corsával hajtott, ám a jármű enyhén szólva sem túl méretes ménesét sem sikerült megzaboláznia. Amikor elvesztette az irányítást a fehér Opel felett, akkor az autó lesodródott az útról és egy betonkerítésnek csapódott. A sofőr azonnal menekülésbe kezdett, hátrahagyva az összetört, de már a baleset előtt is katasztrofális állapotban tartott kocsit.
Hirdetés
A sors iróniája, hogy mindezt egy szabadnapját töltő rendőr orra előtt tette, aki azonnal szolgálatba helyezte magát, egyben értesítette kollégáit, akikkel azonosították, majd elfogták az autót vezető férfit. Ekkor derült ki, hogy az önjelölt sofőr a jogosítványának hiányát alkohollal próbálta pótolni a vezetés megkezdése előtt, ráadásul még az autója is ki volt vonva a forgalomból, azon kötelező biztosítás sem volt. Az Encsi Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja a bűncselekmény körülményeit.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?