Autóra szavazhatsz, üdülést és AMTS belépőt nyerhetsz

Év Magyar Autója: most te is szavazhatsz, és még nyerhetsz is

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

39 modell indul az Év Magyar Autója 2020 díjakért, köztük az Év Magyar Autója 2020 közönségdíjért. Utóbbira te is szavazhatsz, amivel még nyerhetsz is.


Március 20-án derül majd ki, hogy mely autók győznek az Év Magyar Autója 2020 különböző kategóriáiban. Hat győztest hirdet ki a zsűri, plusz egyet választ a közönség, aminek részese lehetsz te is! Nem csak szavazhatsz arról, hogy szerinted a nevezett 39 autó közül melyik érdemli meg a közönségdíjat, te magad is nyerhetsz!
Hirdetés
A szavazók között az Autós Nagykoalíció által felajánlott tíz darab 2+2 fős (2 felnőtt és 2 gyermek), két éjszakás üdülést (Hunguest Grandhotel Galya, illetve Hunguest Hotel Flóra Eger), illetve 30 páros AMTS belépőt sorsolnak ki. Az AMTS nem csak nyereményt jelent, helyszín is, nyitónapján derül majd ki ünnepélyes bejelentésen és díjátadón, hogy mely modellek nyerik az Év Magyar Autója 2020 szavazás díjait.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?