Az új Zsiguli a röntgen alatt – itt a Lada X-Ray

Kiszivárgott képeken a végleges Lada X-Ray

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Eddig csak álcázva láthattuk, most már valakinek sikerült premier előtt lefotózni az új X-Rayt. Íme a Dacia Sandero orosz testvére.


A képeken az új Lada X-Ray már mindenféle álca nélkül látható. Ha minden igaz, valamiféle szűk körű bemutató díszletei sejlenek fel, így valószínűleg itt sikerült valakinek készítenie két fotót is róla. Az X-Rayt láttuk már kémfotókon, 2012-ben és 2014-ben tanulmányként is prezentálta az orosz gyártó. Ezeknek a formavilága köszön vissza az ezüst színű autón. Ha tényleg ez a végleges változat, akkor csak az első fényszórók és lámpák mutatnak eltérést, meg ahogy az lenni szokott, az utcára kiengedett autókon mindig kisebb a kerék, mint a showautókon.
Hirdetés


Az X-Ray felépítéséről az mondja el a legtöbbet, hogy a Dacia Sanderóra épül, annak is emelt hasmagasságú Stepway változatára, hogy bírja a nem éppen jó minőségű orosz és kelet-európai utakat. Az eddigi hírek szerint motorjai benzinesek lesznek, az 1.6-os 114, az 1.8-as 122 lóerős. Az alapváltozatok természetesen kéziváltósak és elsőkerékhajtásúak lesznek, de elérhető lesz automataváltó is és állítólag a Dacia Duster összkerékhajtási rendszerét is megkaphatja az X-Ray.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?