Baleset: kifigyelt a Chevy a falon

Összekeverte a pedálokat, kiütötte a garázs falát, több emelet magasan

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Csúnya vége lehet, ha valaki összekeveri a pedálokat, most egy Chevy lett falnak küldve Brazíliában egy ilyen baleset miatt, a legnagyobb probléma, hogy több emelet magasan.


Láttunk már csúnyán végződő, összekevert pedálok miatt kialakult balesetet, legutóbb egy Tesla Model X hajtott kirakatba. Igaz, ott a tulajdonos megpróbálta a gyártóra kenni a hibát, miszerint hirtelen gyorsítani kezdett az autó. Persze bebizonyították, hogy tövig nyomta a gázpedált előtte, de fel sem fogta az esetet. Ez a brazil történet viszont csúnyábban is végződhetett volna, a Chevrolet Cruze tulajdonosa ugyanis szintén falnak hajtott, de át is jutott rajta.
Hirdetés
A probléma nagyobb része, hogy több emelet magasan történt egy parkolóházban, bár az épület inkább tűnik társasháznak. A sofőrt a hátsó szélvédőn keresztül juttatták ki a kiérkező tűzoltók, akik visszahúzták a félig kilógó autót, a felvételt már ekkor készítették. Szerencse, hogy az autó fennakadt, elég zsúfolt az épület alatti rész, így lehetséges, hogy nem csak a sofőr sérült volna, ha lezuhan az autó.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?