Betonkeverő borult az M0 autóúton, videón a mentése

Videó: Így állították talpra az M0-áson felborult betonmixert

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A belső szalagkorlátnak ütközött, majd felborult egy - szerencsére - rakomány nélküli betonkeverő az M0-áson. A Fővárosi Katasztrófavédelem videón mutatja, miként mentették.

Szalagkorlátnak ütközött, majd felborult egy rakomány nélküli mixerkocsi az M0-s autóút 50-es és 51-es kilométerszelvénye között, a XVII. kerület térségében, az M4-es felé vezető oldalon, hétfőn délután - adta hírül a Fővárosi Katasztrófavédelem.
Hirdetés
Szerencse a szerencsétlenségben, hogy senkit nem kellett kórházba szállítani. Miként azonban az a videón is látható, elképesztő munka, elképesztő fennakadás a forgalomban a műszaki mentés is. A fővárosi hivatásos tűzoltók tűzoltó autódarut kértek a helyszínre, majd a járművet kerekeire állították. A beavatkozás idejére a forgalmat mindkét irányban le kellett zárni, de órákon át jelentős forgalmi korlátozás volt érvényben mindkét irányban, sokáig csak a leállósávokon lehetett elmenni a baleset helyszíne mellett.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?