Brabus helyett Urus lehet a csúcs rendőr SUV

Szuper SUV-val bővülhet a dubaji rendőrség flottája

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A dubaji rendőröknek mindig is jó dolguk volt, a legfényűzőbb sportkocsikat kapták meg a szolgálati flottába. Ezúttal egy Lamborghini Urus válthatja a korábbi G-osztályos Mercedest.


Porsche, Bugatti, BMW i8 mind részét képzik a rendőrségi flottának Dubajban. A sivatagi homokban viszont ezekkel a sportautókkal már nem lehet közlekedni, erre a célra egy Brabus B63S-700 Widestar szolgál jelenleg, amely egy tuningolt Mercedes-Benz G-osztály. A 690 lóerős SUV-ot ezúttal egy szuper SUV, a Lamborghini Urus válthatja le.
Hirdetés
A képen látható modell egyelőre csak egy látványterv Aksyonov Nikita képzeletéből. A csere egyébként nem lenne hiábavaló, az Urus 4,0 literes duplaturbós V8-asa bár közel 50 lóerővel elmarad a jelenlegi Brabus Merciétől, 0-100 km/órás gyorsulása viszont 4,9 helyett 3,6 másodperc, míg végsebessége 305 km/h, amely bő 60 km/órával több, mint a G-osztályé.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?