A stoptáblánál akkor is meg kell állni, ha Lamborghinit vezetsz

Figyelmen kívül hagyta a Lamborghini a stoptáblát, csúnya bukás lett a vége

Elképesztő videót rögzített egy floridai lakos biztonsági kamerája. Egy Lamborghini fékezés nélkül közelített meg egy útkereszteződést, annak ellenére, hogy tisztán kivehető volt a stoptábla. A vétkes sofőr autóját egy kertes ház tetőszerkezete fogta meg.

A múlt vasárnap délután az egyesült államokbeli Florida államban történt balesetben ugyan senki sem sérült meg súlyosan, de az anyagi kár jelentős. A felvételeken jól kivehető, hogy a bérelt Urust vezető 24 éves férfi, William Dion McQueen Jr. fékezés nélkül közelíti meg nagy sebességgel az útkereszteződést, majd a szabályosan közlekedő Nissan SUV-nak ütközik. A baleset következtében a vétlen sofőr autójának az eleje tört össze, míg a Lamborghini a levegőbe emelkedett és egy kertes ház tetejének csapódott, majd a földet érés után kigyulladt.
Hirdetés
A szemtanúk a Miami Herald lap kérdésére elmondták, többen odamentek az Urus roncsához, a sofőr viszont bizonygatta, hogy jól van, és elfutott a helyszínről. A 24 éves férfi később maga hívta a rendőröket - miután az egyik ismerőse kórházba szállította - és a rendőröknek elmondta, hogy zavart és sokkos állapotban volt a baleset után, ezért menekült el és ezért nem emlékszik semmire a baleset előtti pillanatokról. Mind McQueen, mind a Nissan sofőrje komolyabb sérülések nélkül megúszták az esetet, ahogyan az érintett lakásban sem sérült meg senki, ám az ingatlan a keletkezett károk miatt lakhatatlanná vált. A hatóságok egyelőre semmilyen szankciót nem vetettek ki az Urus sofőrjére.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?