Budapesten láthatod a BMW kipingált autóit!

Ott lesz az Art Market Budapest 2022 vásáron a BMW 8 X Jeff Koons is

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az idén 12. alkalommal megnyíló Art Market Budapest vásáron három különleges BMW-vel találkozhatnak a márka rajongói, illetve minden művészetet kedvelő érdeklődő.

Európa egyik legvonzóbb kortárs képzőművészeti találkozóhelyévé válik a Bálna Budapest, ahol október 6-9. között négy kontinens közel 30 országából érkező 116 kiállító és több mint 500 művész alkotása várja a közönséget négy emeleten körülbelül 8 000 négyzetméteren. Az Art market Budapest 2022 nevű rendezvényen a BMW Magyarország is ott lesz kiemelt partnerként, három különleges járművel. Ezek a BMW 8 X Jeff Koons, egy szlovén művész által megálmodott BMW iX, valamint az új művészeti irányként definiált Forwardizmus első ikonja, az új elektromos luxuslimuzin, a BMW i7.
Hirdetés
Na, de mi az a Forwardizmus? A Forwardizmus, mint irányzat a jövő idő előtti meglátásában és megtapasztalásában rejlő örömöt jelenti. E merőben új kifejezés koncepciója, hogy folyamatosan megkérdőjelezzük és vitatjuk a megszokott konvenciókat, hogy ezáltal a lehető legjobb élményeket éljük át és egy jobb jövőt teremtsünk. A BMW Group Magyarország mindig is kereste és keresi azokat a kulturális együttműködési területeket, melyek illeszkednek a vállalat globális törekvései közé, így nagy örömmel járulunk hozzá kiemelt támogatóként az Art Market Budapest 2022 megvalósulásához. Igyekeztünk olyan különlegességekkel készülni, melyek nem csak az autórajongók, hanem a művészet iránt érdeklődők figyelmét is felkeltik. Remélem, hogy a kiállított modellek a magyar közönség tetszését is elnyerik, ezáltal hozzájárulhatunk az Art Market Budapest sikeréhez” – mondta el Gombos Zoltán, a BMW Group Magyarország ügyvezető igazgatója.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?