Defendert a gyerekeknek is!

Nem olcsó játék: pedálos autó a Land Rovertől

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Több mint 4 millió forintba is kerülhet a játszóterek legmenőbb terepjárója. Ezzel garantált a siker a lányoknál.


Nem hétköznapi bemutatóval állt elő a Land Rover, mikor leleplezte pedálos Defender koncepcióját Frankfurtban. A koncepció kézzel épült az Egyesült Királyságban. Nem csupán egyedi példány, egy sorozatgyártásra szánt modellt kíván előrevetíteni, ami 2016 tavaszán kerülhet értékesítésre. Stílusát az első (Series I) Land Rover inspirálta, ami becézett nevén Huey-ként is ismert.
A részletesen kidolgozott koncepció, gömbölyített szélű alumínium kasztnit kapott, valamint realisztikus orr-részt és off-road gumikkal futó retró kerekeket. Egyéb kiemelendő részei a rugós felfüggesztés, a valóságban is működő fékek és az angol kifinomultsággal kidolgozott beltér, ami bőrkárpitot kapott és egy hitelesen megtervezett műszerfallal is szolgál a gyerkőcöknek.
Hirdetés
Bizonyára sokan örültünk volna, ha gyerekkorunkban egy pedálos Defenderrel krúzolhattunk volna végig a játszótereken, de bizony ez nem olcsó mulatság, hisz a Land Rover számításai szerint, a sorozatgyártott modell körülbelül 4,2 millió forintba fog fájni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 12:55
    Permalink

    “Egyéb kiemelendő részei a rugós felfüggesztés, a valóságban is működő fékek és az angol kifinomultsággal kidolgozott beltér, ami bőrkárpitot kapott és egy hitelesen megtervezett műszerfallal is szolgál a gyerkőcöknek.”

    Ámen, maradjon is angliában, ennyi pénzért 100 lemezvolgát kapni.

    A szokásos “drágának drága, de legalább nem jó semmire”…

Vélemény, hozzászólás?