Egy új Lamborghinit 600 ezerért?

Okostelefont dobott piacra a Lamborghini, a technika nem friss, stílusa mérhetetlen

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Mint minden rendes luxusautó-gyártónak, úgy a Lamborghininek is megvan a saját életstílus részlege. A Tonino Lamborghini legújabb telefonja stílusa miatt abszolút nyerő választás.


Szeretünk kicsit azonosulni az autónkkal, ha csak színben hasonló pólót, vagy nadrágot veszünk fel, attól már boldogok vagyunk. A tehetősebbeknél ez egy csöppet másként megy, ők a gyári dizájner életstílus cuccokból válogathatnak. Elég példaként említeni a Porsche Design kiegészítőit, amik nem ritkán a vállalhatónál extravagánsabb formatervvel ékesíthetik mondjuk a tulajdonos lábát. A Lamborghininek is van ilyen részlege, méghozzá a Feruccio Lamborghini fia, Tonino Lamborghini által alapított, nevét viselő márka.
Hirdetés
A Tonino Lamborghini kiegészítők a Volkswagen konszernhez tartozó sportautó márkához hűen drágák is. Mindent találunk, amit csak szeretnénk, most például egy újabb okostelefont dobtak piacra, az Alpha-One-t. A név választásánál már elfogyott a fantázia, szerencsére a formatervnél még volt. Az aranyozás nem mindenkinek jöhet be, a hátlap lézervágott bőr borítása viszont az elegancia netovábbja. A technika nem a mai csúcs, inkább az egy generációval korábbi csúcsmobilok hardverét kapta. A Qualcomm Snapdragon 820-as processzora dolgozik például a Samsung Galaxy S7-ben is. 20 megapixeles a hátlapi, 8-as az előlapi kamera és 5,5 colos a kijelzője, tehát meglehetősen nagy. Az ára 2450 dollár, ami több mint 630 ezer forint. Hogy megéri-e? Ha van egy Lamborghinink is mellé, akkor mindenképp.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?