Elfogták az autókat gyújtogató férfit a XIV. kerületben

Több tűzesetet is okozott az a férfi, akit végre lefüleltek a rendőrök

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Autókat, lakókocsikat és kismotorokat gyújtott fel Budapesten az utóbbi hetekben az a férfi, akit autófeltörés közben értek tetten a rendőrök a főváros XIV. kerületében.

Ötrendbeli rongálással és lopás kísérletével gyanúsítják azt a 48 éves férfit, aki egyébként elismerte a bűncselekményeket. A bíróság elrendelte a férfi letartóztatását a Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint. A járőrök március 16-án, a zuglói Várna utcában érték tetten a gyanúsítottat, aki betörte egy parkoló autó hátsó ablakát és értékek után kezdett kutatni az utastérben. Az eljárás során kiderült, hogy a férfi gyanúsítható azzal is, hogy aznap hajnalban a Francia úton tüzet okozott egy lakókocsiban, amelynek résnyire nyitott ablakán égő papírdarabot dobott be, ezzel pedig hárommillió forintos kárt okozott.
Hirdetés
Kiderült még, hogy február 9-én éjjel, a XIV. kerületben, az Ajtósi Dürer soron három parkoló kismotort és egy lakókocsit gyújtott fel szándékosan, a tűz pedig egy autóra is áterjedt. Ekkor közel kétmillió forintos kár keletkezett. A február 4-én éjszaka, ugyancsak Zuglóban történt tűzeset is a számlájára írható. Akkor, a gyanú szerint a Francia úton egy autót gyújtott fel, majd egy Kerepesi úti gyógyszertárban is megpróbált tüzet okozni.
Hirdetés
Forrás: MTI
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?