Eltiltott sofőr ütötte el és tolta maga előtt a közterest!

Közel 50 métert "utazott" egy közterület-felügyelő a motorháztetőn, miután elütötték

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A gázoló az iratai átadása helyett kezdett menekülésbe, ekkor történt az incidens. A közterület-felügyelőt könnyű sérülésekkel szállították kórházba. Később a 22 éves férfi feladta magát és őrizetbe vették.

A Police.hu oldalon megjelent közlemény szerint 2021. július 18-án, vasárnap délután állított meg két szolgálatban lévő közterület-felügyelő egy autóst, akit adatai igazolására szólították fel. Ekkor viszont az iratai átadása helyett fényes nappal a III. kerületi Hídfő utcában menekülésbe kezdett. Az egyik közterület-felügyelő épp az autó előtt állt, őt elütötte majd közel 50 méteren keresztül az autó motorháztetején vitte magával, amíg a férfi a földre nem esett. A 22 éves férfi ekkor sem állt meg, elhajtott a helyszínről.
Hirdetés
Az intézkedő közterület-felügyelőt a mentők könnyű sérülésekkel vitték kórházba, más szerencsére nem sérült meg az eset során. Az iratok átadását megtagadó, majd a helyszínről elmenekülő férfi állítása szerint az ismerőseitől tudta meg, hogy keresi a rendőrség. 2021. július 19-én, egy nappal a történtek után önként jelentkezett a rendőrségen, ahol hivatalos személy elleni erőszak, közúti veszélyeztetés és járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe is vették. ​
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?