Érzelemdúsra sikerült Ken Block utolsó csapatása

Egy utolsó körre még beülhetünk Ken Block mellé Mexikóváros utcáin

Az idén tragikusan elhunyt Ken Block Mexikóvárosban parádézott még múlt év novemberében, azonban az eseményről készült videót csak most tették közzé, amely a történtek fényében igencsak érzelmesre sikerült.


Hirdetés
Idén január másodikán derült égből villámcsapás érkezett a szomorú hír, hogy az autós társadalom egyik élő legendája, Ken Block egy motorosszán balesetben életét vesztette. A hihetetlen mutatványairól elhíresült versenyző rajongóinak viszont még kedveskedik egy utolsó videóval a Hoonigan, amiben szerepel. A felvételeket még tavaly novemberben rögzítették Mexikóvárosban, a videó főszereplője pedig - Block mellett természetesen - az összkerékhajtású Audi S1 Hoonitron. A szerkesztők persze jelen esetben nem csupán összevágták a nyersanyagot egy észvesztő 10 perces csapatásra, hiszen a "műsor" végén egy megható montázst is összeraktak, amelyben röviden áttekintik Ken Block Gymkhana korszakát.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?