Platóssal driftelni? Nem probléma!

Egy körforgalomban rakták keresztbe a platós teherautót

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A bátrabb sofőrök rendszerint alkalmasnak találják a körforgalmakat egy kis gumiégetésre, de egy platós teherautó nem igazán tartozik az erre alkalmas járművek listájára. Majdnem meg is lett a böjtje egy ilyen próbálkozásnak.

Február 21-én rögzítette a Bp-i Autósok Közössége egyik olvasója a nem mindennapi mutatványt az M0 bajai lehajtójánál. Vélhetően a nedves útburkolat miatt tartotta a platós teherautó sofőrje jó ötletnek keresztbe tenni járművét a körforgalomban, amelyből egy látványos drift kerekedett. Centiken múlt csak azonban, hogy nem kellett magyarázkodni a rendőröknek, majdnem elvitte ugyanis a szalagkorlátot a végén. A mutatványt ráadásul később még egy szabálytalansággal tetézte, hiszen a jelzőtáblákból könnyen kivehető, hogy egy kanyarodósávban előzött, méghozzá jobbról. A videón látható szabálysértések miatt bizonyára mélyen a zsebébe kellene nyúlnia a sofőrnek, ha mindezt a rend őrei előtt csinálja végig, de mivel van róla felvétel, megeshet, hogy így is.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?