F1 zárás: szavazzon Ön is Magyarországra!

Kalocsai overall Brazíliában

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Magyarország is szerephez juthat a Forma-1 idényzáró futamán, Brazíliában, pláne, ha a McLaren-Mercedes csapat sikereket ér el.

Nem kevesebb, mint 30 éves partneri kapcsolat köti össze a Hugo Boss divatmárkát a McLaren versenyistállóval, és az idei ünneplésbe a Forma-1 nézőközönsége is bekapcsolódhatott. A csapat két pilótája, Jenson Button és Lewis Hamilton a szombati időmérő edzésen olyan overallokat viselt, amelyeket egy pályázaton keresztül terveztek a számukra. Természetesen idén a már 26. nagydíjánál tartó Magyarország is bekapcsolódott a játékba, és nagyon úgy tűnik, a kalocsai mintázatú, tűzálló kezeslábas meghódítja a világot. És ennek a sikernek akár Ön is részese lehet!
A szabályok értelmében az év közben használt ruhák versengenek egymással, a Hugo Boss honlapján látható valamennyi kreáció, és amelyik a legtöbb szavazatot kapja, a McLaren pilótái azt fogják viselni az idényzáró Brazil Nagydíjon, amelyre 2011. november 27-én kerül sor. Jelen állás szerint a Kalmár István által megálmodott magyar overall toronymagasan vezet, szavazni e hét szombatig, október 15-ig lehet.
Hirdetés

Biztosítsuk be együtt, hogy Button és Hamilton tényleg a kalocsai mintázatú "egyenruhában" vezessen! Nem kell mást tenni, mint kiválasztani a magyar képet, és a VOTE feliratra klikkelni. Figyelem, szavazni többször is lehet ugyanarról az IP címről, a rendszer kb. 10 perc elteltével feloldja a blokkolást, és nincsenek bújtatott reklámok, sem kötelező hírlevél feliratkozások. Mivel a McLaren egyre meggyőzőbb formát mutat - Jenson Button legutóbb Japánban is győzelemmel zárt -, egy sikeres, dobogós szereplés lehetősége mindenképpen adott, így Brazíliában picit Magyarországra is figyelhet a világ.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?