Felcserélhette a pedálokat a 79 éves sofőr, a szomszédban landolt

Parkolás közben zúzta le a szomszéd ház tetejét és saját BMW-jét az idős sofőr

Szinte semmi sem maradt annak a 7-es BMW-nek a szélvédőjéből, amely egy háztetőnek csapódott Svájcban május végén. A kár átszámítva közel 40 millió forint, de a sofőrnek ennél nagyobb gondja is akad.

Egy balul sikerült parkolással sikerült a szomszéd ház tetejét és a saját BMW-jét tropára törnie egy 79 éves sofőrnek Svájcban, még május 22-én. Helyi beszámolók alapján a behajtójára akart leparkolni a tulajdonos, ám a feltételezések szerint véletlenül felcserélhette a pedálokat manőverezés közben, így a fék helyett a gázt nyomta meg. Ennek következtében az autó átszakította a kerítést, majd a tető tartóoszlopát is eltalálta, amelynek hatására az rászakadt a BMW-re. A Bluewin arról írt, hogy a rendőrség a baleset miatt ideiglenesen felfüggesztette a vétkes sofőr vezetői engedélyét. Személyi sérülés nem történt, de az okozott kár megközelíti a 100 ezer svájci frankos értéket, amely átszámítva mintegy 39 millió forint.
Hirdetés

Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?