Folytatódik a gázolaj árának csökkenése pénteken!

A hét végére ismét olcsóbb üzemanyag érkezik a kutakra

Péntektől ismét olcsóbban tankolhatunk majd gázolajat, ráadásul a kiszámítható átlagárak korszaka is visszatérni látszik. Mutatjuk, hogy milyen árakat várhatunk!

Péntektől tovább csökken a gázolaj nagykereskedelmi ára a Holtankoljak.net információi szerint, a benzin esetében a hét második felében nem lesz változás. Ráadásul amióta csökkennek a nagykereskedelmi árak, azóta a töltőállomások piaci árai is követik a tendenciát, így a töltőállomásokon várhatóan a normál gázolaj átlagára is csökkenhet a beszerzési árral, a benzin átlagára pedig valószínűleg marad a mai szinten.
Hirdetés
Ha ez valóban így alakul, akkor péntektől átlagosan továbbra is 615 forintért tankolhatunk majd egy liter benzint, ugyanennyi gázolajat viszont a jelenlegihez képest olcsóbban, átlagosan 640 forintért szerezhetünk majd be országszerte. Így a gázolaj is egyre közelebb kerül ahhoz, hogy a legolcsóbb töltőállomásokon beérjen 600 forint alá a literenkénti ára, a benzin esetében pedig már most is van lehetőség olyan töltőállomást találni, ahol 599 forintért tankolhatunk egy litert.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?