Átlépte az egymillió kilométert Marika Néni dízel VW Jettája

Ez a Jetta tanulóautóként futott egymilliót, te meg félsz megvenni az ugyanilyet 300 ezerrel!

A 82 éves vezetésoktató autója most már nem csak megközelíti, de át is lépte az egymillió kilométert: íme a videó, ami bebizonyítja, hogy a futott kilométer valóban csak egy szám.

A tulajdonos az 1.9 PD TDI motorral szerelt Volkswagent még 2007-ben, újonnan vásárolta, amely azóta bepedálozott oktatóautó. A fantasztikus futásteljesítmény kulcsa a szakszerű és rendszeres időközönként végzett ellenőrzés és karbantartás, nem csak a motor, hanem a PD elemek is eredetiek még a Jettában. Marika néni példája rámutat: a közgondolkodásban jobban el kellene ültetni azt a filozófiát, hogy ne csak tulajdonosokká váljanak az autóvásárlók, hanem gazdákká is. Ez a futásteljesítmény ugyanis egyáltalán nem megvalósíthatatlan, csak sűrű olajcsere, szakszerű karbantartás és tudatos használat kell hozzá. Ha majomra telik, akkor teljen banánra is – tartja a régi mondás. A bűvös egymillió átlépéséről készült kisfilmet alább láthatjátok.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?