Forgalmi változások hétfőn az Olaszország elleni focimeccs miatt

A Puskás Arénában tartott Magyarország-Olaszország Nemzetek Ligája meccs átalakítja a közlekedést

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Puskás Arénában rendezik meg a Magyarország – Olaszország Nemzetek Ligája labdarúgó-mérkőzést szeptember 26-án, hétfőn az esti órákban. Mutatjuk, milyen forgalmi változásokra kell számítani.

Az átlagosnál nagyobb forgalom várható a Puskás Aréna környékén, azaz a Thököly út, Stefánia út, Dózsa György út, Hungária körút által határolt területen. Mivel a stadion környékén korlátozottak a parkolási lehetőségek, a BKK azt kéri, hogy a helyszínt a szurkolók közösségi közlekedéssel közelítsék meg, de a tumultus így is borítékolható. Ha ez nem lenne elég, 18 óra 45 perctől 23 óra 30 percig lezárják lezárják a Dózsa György utat a Thököly út és a Kerepesi út között, a Stefánia utat a Thököly út és a Hungária körút között, az Ifjúság útját, a Verseny utcát, valamint az Istvánmezei utat.
Hirdetés
Hétfőn a mérkőzés előtt és után sűrűbben jár majd a 2-es és a 4-es metró, valamint az 1-es villamos. A Thököly úton közlekedő valamennyi busz megáll hétfőn 17 óra és 23.30 között a Reiner Frigyes park és a Thököly út/Stefánia út megállóhelyen. A 30-as autóbusz 18.45-től 23.30-ig mindkét irányban a Thököly úton közlekedik, nem érinti a Verseny utcai megállót. A Stefánia út lezárása miatt a 75-ös trolibusz a Puskás Ferenc Stadion helyett a Keleti pályaudvarig közlekedik majd a 79M trolibusz vonalán, a 77-es trolibusz pedig a Stefánia út helyett a Hungária körúton jár.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?