Fotókon a BKV buszok frontális ütközéses balesete

Egyelőre nem tudni, miért találkozott szembe a két autóbusz

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nyolc könnyű sérültet vittek kórházba, miután összeütközött két busz kedd reggel a XVII. kerületi Helikopter úton.

Nyolcan könnyebben megsérültek, amikor két BKV busz összeütközött kedd reggel Budapesten a XVII. kerületi Helikopter úton. A baleset helyszínelésének befejeztével ismét járható az út, így a 46-os és a 168E autóbusz ismét az eredeti útvonalon közlekedik. A baleset miatt korábban lezárták a Helikopter utat a Lőrinci út közelében.
Hirdetés
Az Országos Mentőszolgálat az MTI érdeklődésére azt közölte, hogy nyolc könnyű sérültet vittek kórházba. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kedden dél előtt azt írta a Facebook-oldalán, hogy megszűnt a forgalmi akadály a baleset helyszínén. A 46-os autóbusz és a 168E autóbusz ismét az eredeti útvonalon közlekedik. Korábban a 46-os autóbusz terelve járt, nem érintette a Lőrinci út megállót, a 168E autóbusz szintén terelve járt és nem érintette a Lőrinci út és az Ősrepülő utca megállót. A képeket elnézve rémisztő baleset oka egyelőre ismeretlen, ám jó hír, hogy a sérültek között nincs súlyos sérülést szerzett személy.
Hirdetés

Forrás: MTI
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?