Franciaország szépe egy villany 208-ast kapott a Peugeot-tól

Amaninde Petit nyerte a francia szépségversenyt, ami egy e-208-ast is elébe sodort

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem panaszkodhat a Peugeot a 208-as eladási számaira, de most még jobban megtolták a marketing szekeret azzal, hogy egy francia szépségkirálynőt támogatnak egy villanyhajtású változattal.

A 2019-es debütálása óta közel 630 ezer Peugeot 208-ast adtak el világszerte. Hazájában az idei első félévben a legkelendőbb személyautónak bizonyult, szóval akár azt is gondolhatnánk, hogy nincs szükség még erőteljesebb reklámkampányra az eladásokhoz. De a Peugeot nem szeretné, hogy csökkenjen az érdeklődés, úgyhogy bevetett egy jól megszokott módszert, és egy ismert – legalábbis Franciaországban mindenképp – személyt keresett, hogy népszerűsítse az autót. A választás Franciaország szépére esett. Amandine Petit pedig egy kék Peugeot e-208-ast választott, amely a paletta tisztán villanyhajtású változata. A szépségkirálynő egy caeni Peugeot márkakereskedésben vehette át az autó kulcsát.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?