Gumifüstölés és csajos kocsimosás a 10. Lada Találkozón

Élménydús volt a gárdonyi Lada Találkozó

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Augusztus utolsó hétvégéjén nem csak remek idő, temérdek Lada is várta a Velencei tó partjára, Gárdonyra látogatókat.


Augusztus utolsó hétvégéjén immár tizedszer foglalták el Gárdonyt az ország Lada-fanatikusai. A jubileumát ünneplő találkozó idén is hozta a kötelezőt: szebbnél szebb Ladákat, dögös csajokat és fesztivál feelinget, a megszokott Ladás hangulatban.
A több mint 400 autóval a gárdonyi Sport Beach kemping szombat délutánra gyakorlatilag megtelt, így a versenyeket, a táncbemutatót, a villantós lányok általi kocsimosást és az esti Irigy Hónaljmirigy koncertet több mint 1000 ember nézte végig. Ezt követően sem fejeződött be az ünneplés, még tűzijáték, valamint a Lada Club Hungary 10. évfordulóját ünneplő torta várt a résztvevőkre. Aki érzett még energiát magában, hatalmas bulin vezethette le a nap fáradalmait.
Vasárnap sem ért véget a programok sora, a reggeli ébredést követően megkezdődtek hangnyomás-mérő versenyek, rekord számú résztvevő mérte össze, hogy kinek szól legjobban a hifije, illetve a kipufogója. A délutáni hőségben nem csak a Velencei tó, energiaitalokkal hostess-lányok is hűsítették a vendégeket, a szerencsések fotózkodhattak is a hölgyekkel. A ladás hétvége végét a Lada Találkozók hagyománya szerint „gőzkieresztő” pörgés-forgás jelentette, a parkolóban több százan figyelték mire jó a hátsókerékhajtás. A gumifüstölés után a kemping elcsendesült, de jövő augusztusban ígéretük szerint újra felforgatják a várost a Ladások.
Forrás: Lada Club Hungary
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?