Újabb bizonyíték, egy kabrióban sem dísznek vannak az ülések!

Csúnya pofára esés lett a vége az arcoskodásnak

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Szinte minden autóstalálkozón megtalálhatók azok a sofőrök, akik valamiért képtelenek normálisan elhajtani az esemény végén a parkolóból. Íme egy újabb - fájdalmas - mutatvány.

Az autóstalálkozók utáni bénázás általában a Ford Mustang tulajdonosok kiváltsága, leginkább az Egyesült Államokban - igaz ez leginkább a típus népszerűsége miatt érződhet így. A különböző fórumokon megszámlálhatatlan mennyiségű videó, illetve kép található lezúzott Mustangokról, ugyanis tulajdonosaik még egy utolsót villantani akarnak távoztukban. Erre a sztereotípiára cáfol rá a videóban feltűnő BMW M4 Cabrio, pontosabban annak két utasa. A hátsó ülésen utazók ugyanis jó ötletnek tartották, hogy az ülések helyett az autó kasztniján ülve hagyják el a találkozót, a jobb hátsón utazó azonban csúnyán ráfázott, mert a nagyobb gázfröccs hatására hirtelen az aszfalton találta magát. Az akrobatikus landolás után ugyan hamar véget ér a felvétel, az azonban talán kijelenthető, hogy a pórul járt utas nem sérült meg komolyabban, hiszen szinte azonnal felállt és az autó után eredt.
Hirdetés

@paulcowland_ Darwinism in action… #fail #epicfail #crash #bmw #beemer #carshowfail #stuntman #fallout #burnout #darwinawards #fyp #cars #carsoftiktok #carshow #carscene ♬ Hold On - Wilson Phillips
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?