Ha nem látom, nem hiszem el! Forma-1 offroad!

Forma-1 offroad show Texasban

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

David Coulthard minden őrültségre kapható, például arra is, hogy terepen száguldozzon a Red Bull Forma-1-es gépével Texasban. Ott, ahol jövőre már az új versenypályán megy a harc az Amerikai Nagydíjért.

A Ferrari Clienti a gazdag versenyautó-rajongók és gyűjtők Mekkája. Az értékesített egykori Forma-1-es kocsikat a gyár patikakörülmények között tárolja, fehér köpenyes szerelők serege tartja őket karban, készíti fel a különböző rendezvényekre, privát versenyekre, és az ügyfélnek összesen két dolga van: fizetni a számlákat, és élvezni az életet egy Forma-1-es ülésébe préselődve.
Ehhez képest azonban amit most a Red Bull előadott David Coulthard főszereplésével, az enyhén szólva is merénylet a végletekig kifinomult, már-már az űrtechnológia szintjén álló autó ellen. Persze, látványos reklám az egész, és mivel Amerikában vagyunk, ráadásul amerikai eseményről van szó, az őrültségen nincs mit csodálkozni. Nem is szeretném bő lére ereszteni a mondanivalóm, a lényeg, hogy 2012. november 18-án Texas államban, Austinban kerül megrendezésre a Forma-1 tengerentúli állomásaként az USA GP, és a Red Bull bevállalta, hogy megteszi az első kört a vadonatúj pályán. Csakhogy az építkezés jelenleg még a földmunkánál tart, így Forma-1-es léptékkel gyakorlatilag offroad körülményekkel kellett szembesülnie a skót veterán pilótának, David Coulthardnak, aki a show kedvéért a Red McCombs' farmról startolt - egy istállóból kilőve -, majd égetett egy kis gumit Austinban, mielőtt a poros pálya felé vette volna az irányt. Mindez képes összefoglalóban a videón!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?