Három kerékkel meddig megy el?

A három keréken hajtó Chryslert végül a rendőrök állították meg

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Chrysler vezetője mintha nem vette volna tudomásul, hogy elhagyta autója egy kerekét. A fura esetet egy másik autóból lekamerázták.


Ha valaki rögtön rávágná, hogy persze, a nagy Oroszországban mi minden megtörténik, akkor ki kell ábrándítsuk. A lenti videó az USA-ban, New Jersey államban, azon belül meg a legnépesebb városban, nevesen Newarkban készült. A YouTube-on megosztott videót az Animal New York magazin kapta fel, tőlük terjedt el az autós oldalakon. Az alapvetően kultúrával foglalkozó Animal beszédes neve a videót megnézve új értelmet nyer. A felvételen szereplő fehér Chyrsler 300M-et vezető hölgy igen nagy állatságot követ el, amikor hiányzó első kerékkel kilométereken át szikrát köpve szántja az aszfaltot.
Hirdetés


A videót egy követő autó utasa készítette. Beszélgetésükben egyrészt sok a fakkolás, másrészt a szikrázó autó utáni égett szagról is beszámolnak. A videó szerint már jó tíz perce követték az ámokfutót, mire végre lekapcsolta őt egy rendőrjárőr. Amikor a háromkerekű Chrysler mellé érnek, látszik, hogy a jobb első kerekén nincs már gumi és már a fél felnit elfogyasztotta az aszfalt, meg a kocsi jobb eleje is elég viseltes. Pontosan nem tudni, hogy a harmincas éveiben járó hölgy miért nem állt meg, miután majd a teljes első kerekét elhagyta. Autóján túl a közúthálózatban is kárt tett, ezért talán jól megbírságolták.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?