„Hát, Doki, megsemmisült.”

Darabjaira szakadt a Mustang, a sofőr sérülés nélkül elsétált

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Megvan a szörnyű jelenet a Vissza a jövőbe harmadik részének végén? Na, ezen a Mustangon nem ment át egy vonat, mégis pont annyi darabra szakadt, mint a DeLorean a filmben.


Már szinte művészet, amit a videóban látni, ennyi darabra törni egy kocsit néhány pillanat alatt direkt nem lehet. Valamikor egy Mustang kabriót alkottak az út szélén heverő apró morzsák, a legutóbbi szériást. Bérelt autó volt, sofőrje olyan 150-nel száguldott végig a mérföldben értendő 50-es szakaszon Washingtonban, amikor beleakadt egy villanyoszlopba.
Hirdetés
Két nagyobb darab maradt meg belőle, az egyik pont a vezetőülés környéke. A sofőr – nyilván valami csoda folytán – karcolásokkal megúszta és elsétált. Ami maradt belőle, az kísértetiesen hasonlít a Vissza a jövőbe harmadik részének zárójelenetére, ahol a DeLorean-en egy komplett vonat megy át. Nos, úgy tűnik a hasonló végeredményhez elég egy villanyoszlop és némi sebességtúllépés.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?