Hét emeletet zuhant a parkolóházból egy kabrió

Benézte a parkolást, hét emeletet zuhant 3-as BMW-jével a sofőr

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Csodával határos módon sikerült túlélni azt a zuhanást, amely során egy parkolóház hetedik emeletéről esett le BMW kabriójával a sofőr.


A Washington Post beszámolója szerint a 49 éves hölgy, Chris Bowmer autóját szerette volna leparkolni, amikor véletlenül a gázba taposott. A BMW átszakította a biztonsági huzalokat, majd földbe csapódás után egy másik járművet is eltalált. Az alábbi sokkoló felvételeken látható a pillanat, amikor az autó orral előre a talajba csapódik, ezután pedig az ott várakozó Chevrolet Tahoe hátuljának pattan.
Hirdetés

A közelben lévő építkezésen dolgozó munkások azonnal a helyszínre siettek, nem sokkal ezután a hatóságok is megérkeztek és Bowmert kórházba szállították. Ott derült ki, hogy eltört a lába, bokája és szegycsontja, ezen kívül két koponyán belüli arteriális vérzést is felfedeztek nála. Elképesztő, de ez nem az első ilyen eset ebben a texasi parkolóházban. Tavaly, Szeptember 9-én egy 24 éves férfi zuhant le SUV-jával az épület legmagasabb szintjéről. Ő szintén szerencsés volt, túlélte a balesetet.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?