Idén elképesztő mennyiségű hot-dog fogyott a MOL kutakon

Az üzemanyag mellett a hot-dog a vásárlók kedvence a MOL kutakon

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Fresh Corner nagyon bejött a MOL-nak, ugyanis csak 2023-ban több mint tízmillió hot-dog fogyott a töltőállomásokon.

A benzinkutakon néhány éve megtalálható hot-dogok úgy tűnik sokak számára jelentenek csábító harapnivalót, hiszen a MOL friss közleménye szerint a kútjaikon több mint tízmillió darab fogyott. A legsűrűbb nap augusztus 11-én volt, hiszen egyetlen nap alatt 39 189 darabot értékesítettek, de a napi átlag is 30 ezer fölött alakult. Viszonyításképpen ez a szám akkora, mintha Szarvas település minden lakosa vásárolt volna egy hot-dogot minden nap.
Hirdetés
A MOL Move applikáció adataiból az is kiderült, hogy a rekorder idén 750 grillkolbászos kiflit vásárolt, de mellette akadt 45 ezer vállalkozó szellemű, akik minden egyes ízt végigkóstoltak, ám a nagy többség még mindig a klasszikust szereti, így a ketchup volt a legnépszerűbb szósz. A MOL azt is elárulta, hogy melyik kúton fogyott a legtöbb az ételből: nem meglepő módon az M3-as autópálya hatvani pihenőjénél, ahol 181 430 hot-dogot értékesítettek.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?