Igazán csak jövő nyáron örülhetünk majd a Mini kabriónak

Alig álcázva, tető nélkül kapták le az új kabrió Minit

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Bár már ősszel, Frankfurtban bemutatják, az első szabad szellős csapatásra jövő nyárig kell majd várni. Kémfotón a legújabb készülő Mini.

Kémfotók már több mint egy évvel ezelőtt is megjelentek a Mini kabrió változatáról. A lesifotósok képein már eddig is szerepelt a 136 lóerős, 1.5-ös, háromhengeres turbómotorral szerelt Mini Cooper és a négyhengeres, kétliteres 192 lovas Cooper S is, így nemigen magyarázható, hogy mi tart ennyi ideig a németeknek az angoloknak. Az eddigi várakozások szerint már az idei kabriószezonra be kellett volna mutatkoznia, de most már biztos, igazán csak a jövő nyáron lehet majd kiélvezni - legalábbis itt a mérsékelt égövön.
Hirdetés
A bemutatóra az őszi Frankfurti Autószalonon fognak sort keríteni, de lehet, hogy hivatalos képeken már előtte is megmutatják. Nagy talányra nem kell várni, az igazi kérdés az, hogy mennyivel lesz nehezebb a tetőtlen változat a megbolygatott és utólag felerősített struktúra miatt.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?