Ilyen az új Opel Frontera!

Első képek az Opel új szabadidő-autójáról

Új embléma, villanyhajtás a lágy hibridek mellett és nagy csomagtér. Ezek derültek ki az első képek alapján, de túl sok pontos adatot még nem közöltek a Fronteráról.

Tökéletesen illeszkedik az Opel jelenlegi formanyelvébe a Frontera. Messziről felismerhető a vizoros orra, amelyen most már az új márka embléma díszeleg. Emeleltt látványos C-oszloppal, kéttónusú fényezéssel és osztott hátsó lámpákkal is felhívja magára a figyelmet, ám azt még nem tudni, hogy pontosan mekkora is az autó.
Hirdetés
Azt viszont igen, hogy a csomagtere alapból több, mint 460 literes és ez 1600 literre bővíthető a 60:40 arányban osztható hátsó üléstámlák segítségével. Emellett betekintést nyerhettünk az utastérbe is, ahol jól látszik a két 10 colos képernyőből álló Pure Panel, az Opel saját műszerfal megoldása. Szintén új a kormánykerék, és az is hogy applikáción keresztül az autó rendszerére csatlakoztatott telefon az infotainment kezelőfelületévé alakul, és a kormánykerék gombjaira is reagál. Piaci megjelenésről és árakról még nem érkezett információ, de amint megtudunk még több információt az új Fronteráról, természetesen azonnal jelentkezünk vele.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?