Rendőrök szeme láttára száguldozott ittasan, baleset lett a vége

Civil rendőrautót előzött jobbról a szabálytalan autós, a szalagkorlát vetett véget a száguldozásnak

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy felüljárón csapódott a szalagkorlátnak a rendőrök szeme láttára az az ittas sofőr, aki a hatósági felvételek tanulsága alapján 40 másodperc alatt szinte a létező összes közlekedési szabályt megszegte.

Rosszabbul nem is járhatott volna az az autós, aki a XIII. kerületi rendőrök szeme láttára törte össze az Opeljét az egyik budapesti felüljárón. A Police.hu-ra felkerült alig 40 másodperces videóban a 36 éves sofőr szinte minden közlekedési szabályt megszegett, amelyre csak lehetősége volt. A civil járműben szolgálatot teljesítő egyenruhások figyelmét már azzal felhívta magára a férfi, hogy a jobbra kanyarodó sávból nagy sebeséggel kielőzte a Róbert Károly körúton várakozó kocsisort. Mondani sem kell, a rendőrök követték a szabálytalan Opelt, amelyet nagyon kergetni sem kellett, ugyanis a Szentendrei úti felüljárón többször is nekiütközött a szalagkorlátnak, és a menetiránnyal szemben állt meg. Az igazoltatás során kiderült, hogy a sofőr ittas állapotban ült a volán mögé, és a megengedett hetven helyett 101 km/órával közlekedett. A járőrök előállították mintavételre a jármű vezetőjét, a jogosítványát is bevonták, a III. Kerületi Rendőrkapitányság pedig járművezetés ittas állapotban vétség gyanúja miatt indított eljárást a férfi ellen.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?