Immár képeken az új Kia Picanto

A Kia Picantóból is készül GT Line

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Azonos külső méretek mellett ígér tágasabb utasteret az új Kia Picanto, amely kategóriája legdögösebbje lehet a képeken látható GT Line kivitelben.

A Genfi Autószalonon debütál a Kia Picanto következő generációja, amelyről már most közzétette első hivatalos fotóit a márka. A jelek szerint továbbra sem minimálautóként folytatja pályafutását a Kia minije, hiszen még GT Line kivitel is készül belőle. Ebben a formában különösen jól mutat a legkisebb Kia, amely a jelenlegihez hasonlóan 3595 milliméter hosszú, ám tengelytávjában 1,5 centit növekszik a mostani 2,4 méterhez képest.
Hirdetés
Megjelenésében és méretében egyaránt a legjobbnak ígéri a Picanto utas- és csomagterét a Kia, fejlett érintőképernyős multimédiás rendszerrel. A motorokról nem esik szó a közleményben, de jól értesültek szívó alapmotort, valamint háromhengeres turbós erőforrást ígérnek, utóbbit 100 és 120 lóerővel. A márka jelenlegi motorkínálatát ismerve ez teljesen reális, ahogy a genfi debütálást követő őszi piacra kerülés is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?