Irodát készített a Nissan az e-NV 200-ból

Irodának is alkalmas a Nissan e-NV 200

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

William Hardie lakberendező stúdiójával közösen készített mobil irodát villanyfurgonjából a Nissan. Íme a bérleti díj nélküli gazdaságos iroda.

Ugyan miért kellene nap mint nap a dugóban állva órákat tölteni, amíg beérünk a belvárosi irodába, hogy megint órákat töltsünk egy íróasztalnál, amikor például a folyóparton is elvégezhetjük ugyanazt a munkát? Vagy a hegyek között, vagy gyakorlatilag bárhol, de mindenesetre jóval inspirálóbb környezetben, mint egy iroda. Valami ilyesmi járhatott a Nissan fejében, amikor kitalálta a mobil iroda ötletét, tulajdonképpen az otthoni munkavégzés gondolatát is továbbfejlesztve, az igazán rugalmas munkavégzés megálmodásával.
Hirdetés
A Studio Hardie specialitása a kis méretű helyek hatékony kihasználása, így a 4,2 köbméteres e-NV 200 berendezését nem is bízhatta volna másra a Nissan. A felhajtható munkaasztal érintőképernyős számítógéppel éppúgy megtalálható az autóban, mint a profi kávégép - csak hogy a legfontosabbakat említsük. Ezenkívül panorámatető és a hátsó ajtón egy összehajtható kerékpár is helyet kapott ebben a Nissanban. Egy-kétszemélyes vállalkozásoknak tényleg ideális lehet egy efféle mobiliroda, nagyobb létszám esetén viszont kétséges a megtérülése. Ráadásul menet közben dolgozni csak akkor lehet, ha az egyik munkatárs a sofőr.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?