A Dacia után egy GT-R-t is megúsztatott a tulaja

Egy Fülöp-szigeteki rendezvényen szabadult el a Nissan GT-R

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Pár héttel ezelőtt Szegeden egy Dacia Duster gurult a Tiszába, miután a sofőr elfelejtette behúzni a kéziféket. Ezúttal a Fülöp-szigeteken járt hasonlóképpen egy sofőr, bár jelen esetben egy kicsit értékesebb autó járt pórul.

A vártnál eseménydúsabbra sikerült a képeken szereplő Nissan GT-R tulajának a gyorsulási versenye. Az rendezvénynek helyszínt adó Cebu városa a Sulu-tenger partján fekszik egy kis szigeten, így nem meglepő, hogy a versenyt vízközelben rendezték. Az már annál inkább meghökkentő, hogy az út mellé semmilyen védőkorlát nincs telepítve, így az autó minden akadály nélkül gurulhatott a vízbe.
Hirdetés
Persze ehhez a tulaj is kellett, aki a Motor1 által megkérdezett szemtanúk szerint az autóját üresben felejtette és a rögzítőféket sem húzta be, éppen úgy, ahogy néhány héttel ezelőtt mindez egy új Daciával hazánkban is megtörtént. A beszámolók szerint az autót hamar kihúzták a vízből az arra járók segítségével. Bár itt nem kellett tűzoltódaru a mentéshez, a képek így is látványosak. Arról nincs információnk, hogy az autó menthető-e, ám nem sok jót jósolunk neki egy ilyen merülés után.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?